Lugnt för en liten stund..

Börjar ta sig upp överallt nu.. Passar på att hoppa in på bloggen och uppdatera lite medans lillen sover. Han har redan sovit i en timme, så trött. Antar att han vaknar när som helst. Har hunnit med att äta, kolla på tv, bränt ut lite bilder. Så skönt då man får en liten paus så man hinner i fatt lite..
Helgen har varit fullproppad. Hade besök här i lördags av Annika och Jonas. Så jag städa på förmiddagen, bakade sockerkaka, gick en promenad med hunden, va ute och gunga med Theo.. Dem dök upp på eftermiddagen och strax därefter kom min bror - direkt från finlandsfärjan.. Japps, han va i mkt bra skick *skratt* Vi satt och snacka ett tag och sen runt 19 snåret så åkte Annika och Jonas. Brorsan stannade kvar och bjöd oss på middag på Texas Burger nere i sickla. Tyvärr tror jag att dem bytt ägare, för dem va inte alls lika bra som förut. Käkade iaf och sen åkte vi och handla - ja min bror handla. Lämnade honom och åkte hem och mös i soffan. Theo somnade nämligen i bilen..

Igår så fick jag sova ut. Så skönt. Hade en hemsk huvudvärk som inte gav med sig. Hade lovat brorsan att åka med honom och handla. Så att han fick panta - va ju bara tre svarta sopsäckar.. hah. Vi handlade lite så att vi kunde käka middag. Ringde mamma och fråga om hon skulle komma. Så åkte vi hem till brorsan å lagade mat. Kollade på hammarbymatchen - tyvärr. Eller ja lyssna. Började nämligen städa hemma hos min bror. Så käka vi och sen blev det hemfärd! Var lagom slut då jag kom hem..

Å nu vaknade Theo.. så nu måste jag kila till honom, mammas gos!
#1 - - Amanda:

Hej tjejen! Hoppas ni haft en fin helg!

Vi var borta hela dagen igår så jag har inte hunnit läsa mina favoritbloggar ännu. Ska ta mig tid till det nu tänkte jag. När Ludwig sover. ^^Kram

#2 - - Martina:

Hejsan!Låter som ni haft fullt upp:) allt bra annars?

Borde fan städa själv cokså får se när d eblir av:S är så less blir så stökigt fort:/Hoppas eran Måndag blir riktigt bra

kram

#3 - - Fru Evelina:

nu ska det gå att komma in igen ;-)!vad kul att han börjar bli så stor nu!!

#4 - - Liw:

Vad härligt ni verkar ha det :)Själv har jag börjat i skolan idag, jihoo! :(

Nu ska jag försöka fixa lite med bloggen, du som vet, vars är det jag ändrar bredden på textfältet?? lostHa en kanon kväll!

kram

#5 - - Frida:

Vad mysigt med middag med bror & mor!!

Hoppas att huvudvärken är borta & att lillgubben inte ramlat ner från ngn hylla eller stol;D

Kramis<3

#6 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Nej men, vilken buse =)

Ja kom hit någon gång, vore kul.. så får barnen busa. Men jag skulle kunna komma till dig också, kan man ta en tur på stan =)

Vad har du tänkt köpa för vinteroverall åt Theo? Jag blir helt snurrig, haha.Hoppas allt är bra. Kram

#7 - - Fru Evelina:

haha nä jag blev själv lite skraj, de började fixa utan att meddela mig ;-)!hoppas ni får en bra dag!

kram

#8 - - emma - mamma till meja:

Hur mår du idag gumman? Hoppas huvudväken har släppt. Sitter här och är skitnervös för vad läkaren ska säga i eftermiddag :(Kram

#9 - - Elisabet:

Vad trist med maten då, hatar det när man varit där förut och tror att det ska bli jättebra och så blir det inte det. Vad stor han börjar bli sötnosen!

#10 - - Angelica:

Kan förstå att du var trött när du kom hem.Då är det ganska skönt att gosa ner sig i soffan en stund :)

Ha det gott