Stockholm Beauty week..

I förra veckan så gick Beauty week av stapeln här i Stockholm. Ett super trevligt event där man har chansen att träffa så många fina människor. Det tog däremot på mina krafter att åka dit, så därför så kom inte inlägget upp förrän nu. Tog inte så super många bilder heller, då krafterna tog slut helt och hållet.

Varför jag åker dit? Jo men förut så åkte jag dit för att få se nya produkter. Men från förra året så åkte jag dit för att få träffa människor och kanske få prova nya produkter som fungerar för just mig. Ända sedan jag diagnosticerats med Crohns sjukdom och går på min immun nedsättande medicin, så har jag varit extremt känslig för produkter. Dvs jag får allergier av sådan som jag kunnat använda förut. Man börjar ju då att undra vad det är som gör att man reagerar. I många produkter är det så sjukt mkt skräp i. Läskigt alltså. 

Förra året kom jag i kontakt med Anna på Unecare och hon var såklart där i år igen med sin mamma. Så roligt att träffas igen. Hennes produkter var som en räddning för mig förra året, då min hud var katastrofal! Jag var så torr i huden och hade nästan ont. EN Insmörjning med hennes produkt och jag såg sån skillnad. Vad hade hon i? Endast naturliga ingredienser. Man kan alltså äta hennes produkter, så rena är dom. Det var som om min hud fick en ordentlig boost och efter det så har huden varit bättre. Kan ju bero på att jag faktiskt använt produkter som är bra för min hud. 

Det jag tyckte var så fantastiskt med denna omgång av Stockholm Beauty week var ju att det var så många som faktiskt kommit in på samma bana. Dvs man måste inte ha skit i sina produkter. Människor jobbar på att skapa så ren och bra hudvård som möjligt. Jag tycker att det är fantastiskt. Därför jag gick på denna mässa.  

Det är ju en lärdom i sig att ha en sjukdom i grund och botten. Men det är ju även upp till mig att ta reda på saker och ting. Man får ju inget gratis direkt. Allt som jag har tagit reda på, har inte kommit till mig. Jag har fått leta efter det. Så att se hur det går framåt i alla branscher, gör mig överlycklig!

0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: UneCare, UneCare of Sweden, beauty week, depend, silicea, stockholm beauty week, tangle teazer