Kökets box April..

Alltså jag älskar att få denna box varje månad. Man vet ju aldrig vad man kommer att få. Vet att jag tjatar om det varje månad, men det är verkligen så! Denna månad var då inte ett undantag och jag hittade flera favoriter som jag kommer att köpa igen. Bland annat isteet. Helt fantastiskt. Älskade även cidern och vinet som kom till. Jag älskar ju alkoholfritt och gillar att få nya alternativ på vad man kan ersätta alkoholen till. Vinet kommer jag att köpa! Jag drack det i lugn och ro, själv, hela flaskan! haha!
 
Dammvippan har gått varm här hemma och barnen älskar den lika mkt som jag. Nästan för mkt! hah. Freja fick baka muffins med farmor och det gick ju enkelt som en plätt. Perfekt då man ska iväg på en liten utflykt eller nått. Fika i sommarvärmen! Vill ni veta mer om alla produkter så kika in på kökets box HÄR.
 
Om du använder koden: Köketsvänner så får du köpa den första boxen för 89 kr när du börjar en prenumeration på Kökets box! Ingen bindningstid och fri frakt. Passa på!
0 kommentarer publicerat i Mat/Recept, Mitt liv....;
Taggar: friggs, fuzetea, jacob´s creek, kibviks, kökets box, kökets box april, kökets favoriter, paulandthom, swiffer, unvined