Helt slut..

Jag är faktiskt helt och hållet slut idag. Jag är så trött att jag kan somna sittandes. Igår var jag på Stockholm Beauty week och lyssnade på spännande seminarier och pratade med underbara människor. Sen åkte jag hem och sov innan jag hämtade barnen. 

Vi åt turkisk mat, då restaurangen bakom vårat hus äntligen har öppnat. Så himlans god mat dessutom! Fantastisk. Upp och byta om och sen ner för att bli upphämtad av bror min. Hammarby - Malmö stod på schemat. En halvlek gick och sen vart det total kollaps. Jag var så trött, jobbigt att andas, jobbigt att stå. Det värkte överallt. Ryggen var nog värst tillsammans med fötterna. Fotlederna svällde upp och ”hängde ut från skon”. Märklig syn. Men jag överlevde och Bajen vann. Väl hemma sa jag hej och god natt till maken och sen gick jag och la mig i säng. Behöver jag säga att jag somnade på fem röda. 

Det här är därför som jag sällan bokar in två saker på samma dag. Men nu vart det så iaf och ja det gick ju inte så bra. 

Även om jag skulle kunna gå och lägga mig nu, så har jag lovat mamma att vi ska ta oss till kyrkogården. Dels så ska det bli fint på mormors grav och dels så ska jag kila upp på minneslunden och lägga blommor åt pappa. Det är idag två år sedan han dog. Hade det inte varit för det, så hade jag nog inte åkt dit. Men dags att sätta fart här..