Eva solo, Nyheter...

 I onsdags så åkte jag till Formex för att träffa diverse utställare. Dom här bilderna kommer ifrån Eva Solos monter. Jag har ju följt dom ett tag nu, så det finns ju några favoriter hos dom. 

Först ut så har vi deras vattenflaska. Den är helt i BPA-fri plast. Snygg och stilren. Kommer i två olika storlekar. Den är en stor favorit här hemma och används mycket. Jag har haft min ganska så länge och den ser fortfarande ut som ny. Gillas! Nu kommer dom dessutom i så härliga färger, grön och blå. Älskar! 

Även min favorit termos (to go cup) kommer i nytt utseende, med en lite ”manligare touch”. Urban. Min som jag har hemma ( älskar jag med och den används titt som tätt. God att dricka ur. Så det känns ju som om jag måste skaffa mig en ny termos till maken min. Termosen kan hålla ditt kaffe/the varmt i upp till 6 timmar! Kommer även att komma i grön och blå, yey! 

Att grilla gillar vi väl alla och nu så kommer det en ny lite mindre grill (galsol). Den är alltså perfekt att ha på tex mindre balkonger. Den får plats! Men misströsta inte, även om den tar mindre plats, så har den mycket plats att grilla på. Den har även rörliga ben, dvs då kan få den på korta ben eller på längre. Snygg och en sak till att skriva upp på min önskelista. Vi har nämligen världens minsta balkong, men denna skulle få plats! Jag vill ju så gärna göra om balkongen och den här skulle absolut få flytta in då. 

Vi hittar även nyheter inom solcellslamporna. Jag har haft dom som favoriter sedan tidigare, men den nya formen är så fin. Sun light Bell. I lampan så finns det dolda solceller. Den spar alltså sin egen energi, inga sladdar behövs. Om den står i solen en dag under 8 timmar, så kan den lysa upp till 20 timmar. Den kommer helt klart att finnas med på min önskelista. 

En av dom smartare sakerna som Eva Solo har, är dom Självvattnande krukorna. Super smarta. Jag älskar att ha växter, men att vattna dom enl önskemål är inte helt enkelt. Dom här krukorna gör så att växten själv bestämmer när den behöver mer vatten. Genom en nylonveke som finns i krukans botten kan växten suga åt sig önskad mängd vatten när den vill. Nyheten som kommer nu är dom hängande krukorna. Dom är så fina. Hänget är hög kvalitativt läder band, så det ska verkligen hålla. Går att användas inomhus som ute.  

Sist men inte minst så har jag denna tesil. Helt fantastiskt snygg och smart. Går perfekt ner i en kopp och spetsen av silikon, gör så att man slipper repor i koppen eller i glaset. Tesilen är gjord i rostfritt stål och tål att köras i diskmaskin! Så himlans bra. Hur ofta har man inte stått med den där och inte fått ut teet ur silen, men denna så slipper man jobbet. Dessutom så var den jätte fin. Vart en favorit.