Cult Design, Nyheter i vår..

Ett genomgående tema som man kunde se i många montrar var att det vita kom tillbaka. Det är mycket vitt porslin, stilrent och snyggt. Hos Cult Design så var det inget undantag. Huvudtemat är ”Vårt Nordiska Ljus”. I fokus hittar vi den nordiska färgskalan, ljust och blont. Rötterna i det nordiska ljuset kommer från 1700 talet.  Marita Lord står för designen.

Jag som själv är väldigt förtjust i orientserien, älskar att dom kommer i vitt med. En av nyheterna som tilltalade mig väldigt mycket, var den urfina trippelstället ur Orient-serien. Med den kan man variera olika fat, så man kan anpassa färg efter mat eller personlig smak. Så fint. Man kan bära med sig det och gå runt, eller ha det stående precis som det är. Måste inskaffas!  

Sedan tidigare så är dom härliga kopparna från ”tea time” en favorit. Varje morgon dricker jag en latte ur min favoritkopp. Nu så kommer kopparna i en större variant. Jumbo, rymmer 5dl. Koppen behövs absolut inte använda som en tekopp utan kan även ses som en soppskål. Så fint och mysig känsla att servera soppa i någon av dessa koppar. Gillar tanken.  

Även blomkrukan på bordet är ny. Måste jag säga att jag gillar den med? =) Massor!

(Bilder från Cult Design)

En till favorit som jag inte fick med på bild. Det var kökshanddukarna. Dom var så fina och kom i tre olika färger. Fina färger och söta tofsar längst ner. Dom måste jag ha i köket. Med betoning på måste!

(Bilder från Cult Design)
 
Det ska tilläggas att Cult Design även kommer med en stilren påskserie där varje produkt är unik. Produkterna är stänkmålade för hand, det är därför ingen produkt är den andra lik. Fina!

Summan av det hela är att jag älskar Cult Design. Hela serien känns som taget för mitt kök. Jag vill ha allt!! Allt i denna serie kommer att komma ut i butiker från och med februari.

#1 - - sarah :

tack jo helgen har varit bra men lite jobbigt