Lakritsens dag idag!

Idag är det Lakritsens dag, så varför inte då passa på att tipsa om helgens mässa! Nämligen Lakritsmässan (annexet globen). Mässan firar i år hela TIO år! WOW! Det är fantastiskt hur länge jag har följt dom och hur långt dom kommit. Ser fram emot dom nästa tio åren. Jag är ju en stor fantast av lakrits, alla gånger. Så det här är en mässa som jag inte kommer att missa.

I år släpper även Tuija (grundaren av lakritsfestivalen) sin bok ”Tio år med Lakritsfestivalen”. Boken kommer att kunna köpas i helgen, den går även att beställas HÄR. Har själv en bild i boken, så lite extra nöjd är jag ju ;)

På mässan kan man även boka biljetter till lakritskryssningen Lakritsbåten med Viking Cinderella 18-19 oktober! Ni kan läsa mer om kryssningen HÄR. Det kommer att finnas massvis med utställare på plats och missa för guds skull inte att ta en bit mat och prova årets lakritsdrink Lacks (lakritshallon shot) med Hallonsoda! Mums!  

Ses i helgen! 

0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: annexet, lakritsbåten, lakritsfestivalen, lakritsfestivalen 10 år, lakritsfestivalen 2018, tio år med lakritsfestivalen