Pjuh fick ett ryck!


Utmattad! Det har inte alls blivit som tänkt med uppdateringar på bloggen. Men det kommer, så håll ut. Jag fick något ryck att ordna med barnens rum. Så vi drog till Ikea. JAG har monterat saker, asså det är wow på den. Lyckades dessutom borra mig i tummen (???), men det va väl en annan femma (aj). Igår fortsatte jag och började att rensa. Idag höll jag på i sju timmar, SJU. Det är ju inte klokt. Ramlat ner för en stol har jag med. Alltså det går ju jätte bra. Vill inte veta hur ont jag kommer att ha i morgon. 
 
Har satt fram saker till salu här. Så nu ska jag ordna med det med. Men jag pallade inte att se deras rum EN dag till. Sjukt dålig med förvaring och massvis med bebissaker. Jag kan ju inte ha kvar en massa småbarnsgrejjer för att det kan komma mindre barn hit. Nej nu fick det vara nog. Nöjd med resultatet iaf. 
 
I morgon är det det vuxnas rum som ska åka på sig en däng. Förutsatt att jag kan röra mig i morgon då. 

Mina fina kommentarer
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV

Det är så skönt att rensa. Vi har gjort oss av med massor med saker och varit otaliga vändor på tippen. Nu är det lite mindre saker hemma och det som kommer komma in blir lite mer genomtänkta grejor.

Svar: Jaa varför gör man inte det här oftare?!!
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: