9 timmar på akuten..

Igår satt jag nio timmar inne på södersjukhusets akut. Anledningen var att min mage har varit lite si och så i några veckor nu. Men igår vart jag rädd på morgonen, för det gjorde så ont och jag kunde inte kontrollera värken för fem öre. Som en förlossningsvärk fast värre, som aldrig tog slut. Någon som vred tarmarna. Jag vart så snurrig och kände som om jag ville tuppa av. 


Jag ringde södersjukhusets gastro enhet och fick rådet om att åka in till akuten för att ta en röntgen. Mest för att kolla att allt såg ok ut. Så maken skjutsa in mig. Blev sittande där i som sagt var nio timmar innan jag fick gå därifrån. Dom tog prover och jag vart skickad till röntgen. 

 

Tyvärr så är det en del av vardagen att ha så här ont i magen. Men det känns ju inte ok för fem öre. Läkaren förstod ju helt och hållet, så jag kände att jag inte behövde förklara mig för honom. Kändes otroligt skönt. Så nu på måndag ska jag ringa till gastro en gång till, för att få prata med min läkare. Se vad man ska göra åt det. Tills dess så blir det flytande mat för min del. Yey. Ja, roligare kan man ju ha det. Tur att man är påhittig när det gäller mat. 

#1 - - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2:

Hoppas att du mår bättre snart

Svar: Tack snälla !!
Nina