Stackarn...

Det har varit lite dåligt med uppdateringar, för här hemma har jag haft fullt upp. Sonen vart sjuk i måndags kväll, förkyld. Ja så började det väl. Natten till onsdagen så vart han helt flammig och händerna svällde upp på honom. Så jag sov inte många timmar den natten. Vi satt uppe för att se att det la sig. Han fick allergitablett och kortison efter samtal med 1177. 

På ons åkte vi sen till läkaren som skrev upp honom på en massa allergiprover och skrev ut mer kortison. Vi skulle ge honom detta om prickarna börjar att komma tillbaka. På kvällen vart han hängig igen. I tors åkte han och tog blodprover, så duktig! På kvällen så kom prickarna tillbaka, super snabbt. Han fick kortison och allergitablett enl schema. Men skiten fortsatte att komma. Ja ni ser ju på bilden hur han ser ut. 

Igår vaknade han och hade inte en enda prick kvar. Jag har dokumenterat allt med bild, för jag vet ju hur prickar kan vara. Upp på vårdcentralen som tyckte att det behövdes en sänka och halsprov. Men dom hade inte tid att göra det. Fastän jag ringde så tidigt. Fick åka till närakuten på kvällen. Vi kom hem med virusprickar? Vet inte riktigt vad man ska tro faktiskt, kom hem och så vart han så här några tim senare. Är ju inte vackert Direkt och man blir ju orolig. Han får sån klåda till och från med. Får ha is i magen och försöka avvakta på allergi utlåtandet med..


Mina fina kommentarer
Postat av: Fröken M

men oj ! Stackarn !! :(
Hoppas han kryar på sig fort nu !

Svar: Tack snälla du. Hans feber kom tillbaka idag. Så jag vet inte om han åkt på ytterligare någonting..
prickarna har försvunnit. .
Nina

Postat av: Emelie Babunovic

Men stackars Theo ♡
Hoppas ni får allergisvaren fort.
Kram

Svar: Tack Emelie.. Allergisvaren var neg.. Nu har han feber igen, men prickarna är borta..

kram!
Nina

2017-10-22 @ 21:17:19
URL: http://undermyumbrella.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: