Lite tufft...

Ja igår var det då dags för min medicin igen. Planen var att jag skulle få en dubbel dos av min medicin. Just för att kroppen har börjat att stöta bort medicinen. Kroppen har helt slutat att svara på den. Va lite tufft att höra att jag inte skulle bli av med den, så som jag hoppades på. Men det vart dubbel chock att jag skulle få ännu mer medicin.  

När jag kommer dit så står jag på vanlig dos i alla fall. Så nu har läkaren ändrat sitt beslut. Något som jag ifrågasatte för ett tag sedan. Men då stod han fast. Men nu hade han ju kommit fram till samma slutsats som mig. Synd bara att jag inte vart meddelad detta. Hade ju sparat lite energi i alla fall, på att slippa oroa sig om vad som kommer att hända. Men som det är nu så kör vi vanlig dos, sen får vi se vad dom kommer fram till nästa gång. 

Så igår kom jag hem, vart super hängig på en gång. Fick migränanfall. Vart vit i ansiktet. Såg ut som en vandrande vålnad eller något. Så nej bra mådde jag inte. Inte heller under natten eller i morse för den delen. Men jag fick sova, så det underlättade en hel del. Har fortfarande huvudvärk, men det är i alla fall bättre än igår.

I morgon väntas ännu en tuff dag :(