En kort stund att ladda om..

Två veckor så har sjukdomar präglat vår vardag. Jag är så trött på dom just nu. Är så säker på att sonen åkt på femte sjukan, därav det sega förloppet. Igår städade vi och lagade mat. Man är sliten idag. Det var barnen med. Så vi har tagit det lugnt, idag igen. Snark. Det var inte direkt så här som jag planerat vårt höstlov, men vad ska man göra? Theo måste ju bli frisk nu. 

Men mitt på dagen så fick jag nog av tröttheten och huvudvärken. Då mannen jobbade hemifrån, så passade jag på att ta mig en liten promenad. Jag har så ont i kroppen idag och jag tänkte väl att en lugn promenad för mig själv inte var så dumt. Det var det inte heller, men värken förvärrades ju tyvärr. Men så skönt med luft. Skönt väder, ingen blåst, bara luft, lugn och ro. Faktiskt bästa stunden på hela dagen. Även om mys med barnen i soffan kommer tätt därefter. Men idag behövde jag den där lilla stunden för mig själv, ladda batterierna. 

#1 - - sandra ledin:

Va skönt att du fick en stund för dig själv. De stunderna betyder mycket i mellan åt. När allt går i ett så är det skönt att bara få andas. Hoppas alla kryar på sig så ni kan få en fin helg tillsammans!!!

Svar: Jag är så van att jag är själv om dagarna, så då får jag oftast tid att återhämta mig. men ibland så går det bara inte i all sjukdom..
Hoppas att du får en super fin helg! kram
Nina