UneCare - WOW

Sthlm Beauty Week så fanns det en massa härliga företag. Dom som man känner igen sedan tidigare och några som var nya. Jag hade dock inte energin att gå runt bland alla, men jag vart nyfiken på några produkter som stod ganska så långt in. Jag fick träffa Anna som stod bakom märket UneCare. För mig så liknade företaget väldigt mycket Moyana Corigan som jag tycker så mycket om. Ett familjeföretag i grund och botten, som sysslar med ekologisk hudvård, det ska vara så naturligt som möjligt. Det är faktiskt så naturligt, att du tom kan äta deras produkter. Ja kanske inte tvålen då =)

Tyvärr måste jag väl säga att det ofta krävs en orsak till att man måste se över sina produkter som man har hemma. Man behöver en ögonöppnare. I mitt fall så är det min Crohns och den medicin som jag äter som påverkar min kropp och hud väldigt mycket. Dels så blir jag torr och får dålig hy, dessutom så har jag blivit överkänslig för produkter. Detta gäller då alla produkter som jag använder på min kropp, inkl hår. Det är verkligen jätte jobbigt, men något som jag själv har försökt att påverka nu. Naturliga och ekologiska produkter är grejjen för mig.

När jag pratade med Anna så var jag otroligt torr i ansiktet, speciellt kring munnen. Jag har fått alla möjliga förslag om vad det kan vara för något, men inget fungerar. Dricka vatten, ja allt vad man kan komma på liksom. Det är otroligt frustrerande när inget hjälper. Men så pratade jag med Anna och hon sa, här prova min ansiktskräm, den passar dom flesta. Fick även en annan variant som var ny och som innehöll magnesium.  Allt som krävs för ansiktet är en ärta av krämen.

När jag kom hem så valde jag att prova den med magnesium i. Just för att den andra passade så många, så då valde jag den som var lite mer "utmanande". Resultatet? Dagen efter så var jag redan bättre i ansiktet. Jag kände nästan att jag ville börja att gråta. När något äntligen fungerar. Dessutom så vart min hy fantastisk på en gång i resterande delar av ansiktet. Dessutom behövdes det verkligen bara en ärta, det räcker gott och väl och man känner hur ansiktet suger åt sig. Utan att bli torr och utan att kladda. Var tvungen att springa fram till Anna och visa resultatet av bara 1 insmörjning. Fantastiskt!

Nu två veckor senare så är jag så len i ansiktet. Det är helt sjukt.Så len är jag. Har tom bett folk att känna på min kind, haha. Men jag är så len som ett spädbarns stjärt! No Joke! Dessutom så är allt det torra runt munnen helt borta! Jag smörjer in mig på morgonen och sen så smörjer jag in mig på kvällen. Jag är så glad och tacksam! TACK!
2 kommentarer publicerat i Mode, Make up etc
Taggar: 100% ekologiskt, Ekologiskt, UneCare, UneCare of Sweden, ansiktskräm, ekologisk hudvård, magnesium
#1 - - Grannen:

Det där låter fantastiskt

#2 - - Catharina:

Magnesium finns i salvan