Tom Tits 30 år

I lördags var vi bjudna till Tom Tits för att fira att dom fyllde 30 år, samt att parken utanför hade säsongsöppning. Vi har ju varit på Tom Tits med barnen förut och jag själv har ju så många barndomsminnen därifrån. Men parken har jag aldrig upplevt. Vädret bjöd på strålande sol hela dagen. Så barnen gick runt i t shirt hela dagen.

Ute i parken så fick Theo prova på Robotcoster. En industrirobot med en arm, där man kan sitta två personer i. Maken och Theo prova som sagt var på den först. Medans Freja stod nere med mig och sen sprang hon vidare till Gejsern. Man springer runt och runt och puttar på en pinne, så tillslut så sprutar det ut vatten från fontänen brevid. Många som vart blöta i lördags kan jag meddela. Sen fortsatte vi till Centrifugen. Den går runt i 30 km/h. Man sugs fast på vägen och golvet försvinner. Theo åkte denna flera gånger och tyckte att den var så rolig. Jag själv var lite orolig pga hans min. Men det visade ju sig sen att dom sugs fast så hårt, att dom inte ens kan röra ansiktet. HAHA!

vi gick vidare till något som hette Självfallet. Som ett mini frittfall på 15 meter. Där får man uppleva tyngdlösheten. Barnen åkte den om och om igen. Poppis med andra ord. Sen körde dom även stormen som låg bredvid. Man kan välja vilken vindstyrka som man ska stå emot, genom knapptryckningar. Barnen skratta en massa när det blåste. Frejas kläder var vid några tillfällen på väg av med, haha! Vi provade att prata med varandra genom paraboler och maken försökte bränna trä via glas. Fanns mycket smått och gott att göra med barnen utomhus, som även är roligt för oss vuxna..

Vi åt lunch på restaurangen högst upp och sen gick vi igenom våningarna inomhus med. Barnen tyckte att det var super intressant. Vi bjöds på fika och sen gick vi faktiskt ut igen. Vi vaskade guld på sluten och Freja ramla i vattnet. haha. Var tydligen en höjdpunkt av dagen det med, hah. Tur att det var i sluten på dagen och att solen värmde.
 
Tack Petré event och Tom Tits för denna härliga dag!
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Tom Tits, Tom Tits experiment, Tom tits 30 år, petré, petré event