Tandborstning med hjälp av en app...

Vi är ju en riktig Philips Sonicare familj  och när vi fick möjligheten att köpa en Sonicare barntandborste via Buzzador, så passade vi på. Det nya tillskottet i familjen gick hem med buller och bång. Så galet gullig! Dessutom så kommer den med blåtand som man använder med en app. Appen känner av att tandborsten är påslagen med en gullig instruktionsvideo där barnet ser hur mycket smuts h*n borstar bort, samtidigt som dom borstar i sin mun. Dom får lägga in en bild på sig själva och döpa sin lilla Sparkly (den gulliga figuren) Går dessutom att använda appen även om man inte har en blåtand på sin tandborste.

Barnen borstar tänderna utan problem. För vår son var väl inte direkt ett problem från början. Men på vår dotter som är yngre, så märker man en tydligen skillnad. Vi är super nöjda med tandbosten i sig dessutom. Vi är som sagt var en Sonicare Familj.

Minuset är att vi hade två mobiltelefoner med varsin app. Men tandborsten vill bara koppla upp till en mob. Så man måste i så fall ändra inställningen varje gång. Eller så får man strunta i att använda blåtanden på ena. Det bästa vore att kunna koppla upp den på flera mobilen, OM så önskas. Vet att man kan använda appen till flera personer, men det är inte tänkt tvärtom (tandborsten till flera mobiler).

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: