Mina nya godbitar...

Jag blir helt lycklig när jag kollar på dessa bilder. Mest för att dessa fantastiska smycken är mina.

Jag har inte ägt en armbandsklocka sedan evigheter sedan. Varför? När jag var mindre så fick jag ofta en klocka av min mormor. Men av ren klantighet så lyckades jag snubbla, stöta in i saker etc. Så klockan gick alltid sönder, alltid. Den sista gången jag hade en klocka, det var nog i mellanstadiet. Jag hade fått en klocka av mormor som jag bara älskade. Jag beslöt mig för att ha den på armen på väg ner till affären. Jag snubblade på övergångsstället och min nya klocka spräckte glaset. Sen dess har jag inte haft någon. Jag minns det än.

Men nu är jag då med klocka igen, 20 år senare. En fantastiskt fin klocka från Bering! Jag är helt kär i den helt ärligt. Så fantastiskt fin, enkel, men så jädrans fin! Och ringen. Ja hade jag inte haft mig en vigselring, så kunde ja ha använt denna. Så fin är den. Att ha på sig den varje dag skulle kännas som ett privilegium. Den är otroligt fin Dessutom så har dom så många flera varianter att välja på inne på deras sida. Det var svårt att välja EN.

Får bli en ny beställning snart helt enkelt =)
2 kommentarer publicerat i Mode, Make up etc, Shopping;
Taggar: Bering, Bering Time, accessoar, accessoarer, berignsverige, design, jewelry, klocka, ring, smycken, theagents.se
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

Så fina

Svar: Tack!! :D
Nina

#2 - - Jasmine:

Wow, vilka fina accessoarer! Jag förstår att du gläds åt dessa.

(Sent) Svar: Jag kände mig så himla fin i min examensklänning! Kul att du också gillade den.

Kram

Svar: Tack! Jaa är super nöjd :D
Nina