Kökets box, januari...

 
Månadens box har nu landat hemma hos mig. Jag har redan provat på några produkter. Väldigt många som jag inte hade provat tidigare. Först ut vart Risentas Quinoaburgare. Då jag hade hört att dom var lite dåliga i smaken så kryddade jag extra. Ändå hade det nog behövts ännu mera. Jag föredrar nog ändå att göra allt från scratch här hemma. Men jag gillar att ha provat det, något som jag kanske inte hade plockat i butiken rakt upp och ner.

Choklad almond fudgen var faktiskt helt ok. Den delade jag och mannen på =) Celsius försökte jag att dra i mig, men näe, päron faller mig inte i smaken. Synd att det inte var mango smaken som kom hem till mig. För den hade jag nog gillat mer. Men nu vet jag iaf det.  Som jag sa, det är kul att prova på produkter och få en egen uppfattning om dom.

Som jag har nämnt tidigare så är det är tv4 och Köket som lanserar en ny prenumerationsbox, Kökets Box. Detta är den andra boxen som är ute. Inte nog med att det var en massa härliga produkter i den snygga lådan, utan det följde även med ett Boxzine som innehåller mer information om varorna samt recept.
 
Sugen på att testa? Ange koden Box99, så får du första boxen för 99kr!
0 kommentarer publicerat i Mat/Recept
Taggar: Quinoaburgare, Risenta, alex and phil, camelinaolja, chocolate almond fudge, ekologisk orzo, fasta, glass noodles, kökets box, protein milkshake, santa maria, spicemaster