Guldkant på tillvaron ♥

Dom här tjejerna har jag följt sedan några år tillbaka. Jag hade redan kommit in på linjen med mer ekologiska produkter och kände att detta var den rätta vägen för mig. På grund av all min medicin, så har det blivit som att jag är super känslig mot vissa produkter. Det har fått mig att ifrågasätta vad det egentligen är i dom. När jag träffade Moyana Corigan, så fick jag prova en av deras produkter. En ansiktsolja. Det tog tre dagar och sen var mina bekymmer väck. Det är så otroligt att man knappt förstår det själv.

Jag har sedan dess följt dom genom deras utveckling. Det är fantastiska produkter och otroligt fina personer bakom märket. En liten familj från Mölndal, mamma Monica och döttrarna Madeleine och Linda. Det gör ju såklart att jag vill pusha lite extra för dom ♥. Som ni har märkt så har jag bland annat tävlat ut lite produkter under åren som gått. Dom var även med och bidrog till goodiebagen inför min Rosa frukost. Något som jag uppskattar så mycket. Jag har även nämt deras Ekologiska Deo.

Jag vart så glad, när jag fick höra att Laila Bagge hade gått in som delägare i företaget. Nu inför Formex så lanserandes nyheten och alla deras produkter har fått ett ansiktslyft. Dom är alltså inte bara helt grymma produkter, utan dom är även super snygga och ser makalöst Lyxiga ut!  Dessutom så är deras dofter fantastiska!

Jag älskar deras initiativ till att få människor att hitta alternativa produkter som inte är skadliga för en själv. Det är svårt att hitta bra produkter som är så pass rena men ändå så bra. Man är själv så naiv att tro att allt som säljs/erbjuds är bra för en. Men så är det ju inte riktigt. Jag tänker inte bara på oss, utan även våra barn. Tänk om flera tänkte som Moyana Corigan. Jag tror att vi skulle kunna må mycket bättre då.

Tjejerna har lagt sin själ i företaget och det märks tydligt. Kika in hos www.moyanacorigan.se . Enda varningen är: När du väl har börjat att använda deras produkter, så vill du inte återvända till dina gamla märken! Vilket iof är ett plus med =) ;)
0 kommentarer publicerat i Mode, Make up etc
Taggar: Guldkant, Laila Bagge, ekologisk deodorant, ekologisk hudvård, guld, mineralsmink, moyana corigan, mölndal, rosa frukost