Alla hjärtans dag ♥

Alla hjärtans dag idag och barnen var oerhört taggade imorse och glada. Det var pussar och kramar. Så jag har dekorerat med hjärtan i lampan och på bordet så har jag dukat upp med lite gott till barnen sen. Jag använde mig av Haupts fina kärleksburkar. Fyllde dom med söta marshmallows hjärtan ♥ från TGR. Köpte även klubbor därifrån och diverse pynt.

I eftermiddag så väntas det ett läkarbesök på södersjukhuset. Det ska tas ställning till om jag ska få min medicin idag. Medicinen är inplanerad, men pga en massa infektioner, så kanske den blir inställd. Remicaden[1] som jag nu får, den sänker mitt immun och därför har jag extra lätt för infektion. Vaknade även med extra ont i halsen idag, så jag får helt enkelt se vad som händer.

OM jag får medicinen är i alla fall chansen väldigt stor att jag får migrän. Det har hänt dom senaste tre gångerna, så jag antar att denna gång inte är ett undantag. Antingen slår den till i eftermiddag då eller i morgon. Så därför förberedda jag allt inför eftermiddagen nu. Lagade mat gjorde jag redan igår. Allt för att underlätta dagen.



[1] Remicade är ett ett läkemedel som först och främst används vid reumatiska sjukdomar, men även används av IBD patienter (Crohns och Ulceriös Collit). Medicinen tillhör läkemedelsgruppen immundämpande medel. Remicade kommer i infusionvätska och man får det i dropp på sitt respektive sjukhus. Medicinen  dämpar inflammationen, sjukdomsförloppet bromsas och sjukdomssymtomen minskar. (information, vårdguiden).