Resan startar..

Jag har så oändlingt många bilder från USA. Jag vet inte ens hur jag ska ta mig igenom allt. Jag vet hur lång tid det kan ta när man är på ett pressevent. Men jag försöker sätta mig en stund, så fort man bara hinner. Det är ju lite stressigt så här i jul..
 
Resan startade iaf från Arlanda den 24 november. Vi var uppe tidigt på morgonen, kallt som sjutton. Käkade frukost och tog en latte i lugn och ro. Mötte upp resterande av gänget som skulle med oss. 9 st åkte på samma plan. Resan gick hur bra som helst. Jag ska verkligen inte klaga. Jag trodde att det skulle bli pest och pina. Men tvärtom. Bästa flygningen som jag varit med om. Han flög så jävulsk bra piloten. Inte nått obehag vis start och vid landning, så kändes det knappt att planet landa. Jag hade ju fått lugnande, vilket fungerade det med. Ungarna skötte sig så himlans bra. Att vara på ett plan i 11 tim är ju inte det lättaste, men inga problem! 
 
Vi landade i Los Angeles samma dag, den 24e november, strax efter lunch. Dom går alltså 9 timmar efter oss. Vi var ju lite trötta och möra. Vi hämtade ut våra bilar och käkade lunch på In & Out. Sen begav vi oss mot Vista i Californinen (ca 1 tim från San Diego..)
 
Passerade palmer efter palmer. Helt overkligt var det att vara där. Var så annorlunda. Inte som när man landar i Grekland, inte på så sätt. Mer annorlunda rent uteseendemässigt. Palmer, öken, inte mycket växtlighet på vissa ställen. Annorlunda träd. Ändå kändes klimatet som om jag var i sverige vid sommartid. Dock sämre luft, helt klart. Men en märklig känsla. Vackert ändå.. 
0 kommentarer publicerat i Resor
Taggar: california, californien, kalifornien, los angeles, resa, resa med barn, san diego, sas, travel, travel with kids, usa, vista