Uppehåll,provtagning och medicin..

Är fortfarande sjukt trött och sliten efter att vi kom hem. Försöker att komma i fatt med allt hemma. Igår handlade vi iaf. Idag ska jag iväg och ta prover. Jag ringde SÖS igår och frågade om jag inte skulle ta det. Har nämligen själv begärt att få ändra min dos till var 8e till var 10e vecka. Mest för att förska dra ut på medicinen. Det är inte vanligt att gå tre år på den i sträck. Men eftersom dom inte vet hur dom ska göra sen, så har jag bara få stå på den här. Kände att nu får jag ta ett beslut själv. För hösten dom senaste tre åren har varit överjävliga rent ut sagt.
 
Dom senaste  två veckorna har varit lite sådär. Inte så att jag mår super duper dåligt. Men jag har fått blåsor i hela munnen och halsen. Den senaste veckan har jag haft värk i magen. Störande värk, men uthärdligt. Det nya som har kommit till är att jag inte har sovit ok. Känns som om jag har tarmvred typ (hur det nu känns). Jag känner hur tarmarna rör sig och det gör så förbannat ont. Känns som om nån vrider en trasa. Alltså inte skönt för fem öre..
 
Men i morgon ska jag få min medicin. Så jag tänkte ta en hel del då. Plus att jag ska prata med min läkare om en vecka, har telefontid då. Så det känns ändå ok. Nu ska jag ta prover, då jag ringde och ifrågasatte om det. Men dom sa att det var en miss från dom. Så det känns ändå som att jag har koll på min egen kropp. Alltid något.