Att planera en matlista..

Nu under sommaren så har jag verkligen tappat all inspiration när det gäller mat. Vi har ätit jätte mkt ute och inte lagat super mkt mat hemma. Men nu rullar vi sakta tillbaka till vardagen och jag gillar att planera och ha koll. Så en matlista upprättades i måndags. En meny för mån-fre, både lunch och middag. Sen kan man ju ändra på dagarna som man vill. Men då har man iaf förslag på mat. Går så mkt enklare och jag tycker att man sen inte handlar lika mkt.
 
I måndags var dock ett undantag. Jag och maken storhandla så innåt bängen. Vi hade nog slut på allt tror jag. Typiskt när man varit borta ett tag med. Kylskåpet ekade, inget toapapper eller tvättmedel. TOMT. Men nu är det fullt igen.
 
Dags middag blir chili con carne. Så jag tänkte börja med det redan nu. Det blir medicin i eftermiddag och 9/10 ggr får jag migrän. Så jag planerade utifrån det. Skönt att ha det klart, bara koka till lite ris och ordna en sallad. Så det får bli så. Har även lovat lilltjejen pannkaka till lunch. Så det är bara att sätta fart.. =)
 
Längre fram så kommer jag att försöka publicera matlistan med. Så att ni kan se vad jag planerar och kanske kan ge nån inspiration till någon annan där ute =)