Kronfågel kör på storslam!

Ibland känner jag mig så oerhört tacksam. Tacksam för den här bloggen. Den har gjort så att jag fått träffa en massa underbara människor genom åren. En utav dom kontakterna är dom fina människorna på Kronfågel.  Jag har varit så glad över att jag varit inbjuden till deras pressluncher, dom tillhör en del av höjdpunkterna på året.   

För två veckor sedan så var det inget undantag. Magnus Albrektsson slog på slorslam denna gång med. Maten var så fantastiskt god. FANTASTISKT! Känner bara stor tacksamhet.

På agendan denna dag så var det dags att ta fram grilltrenderna inför 2017. Vad grillar ni mest? Här hemma så grillar vi faktiskt fågel mest. Det beror största del pga mig =) Jag älskar ju fågel och det är dessutom det som fungerar bäst för min mage.  Alla i familjen gillar kyckling, så det är väldigt lätt att tillgodose allas behov.

Om man ska se til grillrapporten, vad man helst grillar, så har kyckling ökat och även grönsaker. Det är främst den yngre generationen som grillar mest kyckling, medans dom äldre håller sig till sina gamla vanor. Jag är ju medelålders, men kyckling gäller för min del med och om jag ska köpa kyckling, så väljer jag svenskt. Enligt rapporten så väljer faktiskt vi svenskar just svensk kyckling. Gillas! Man ska gynna våra svenska gårdar tycker jag själv, plus att det är klimatsmart.

Smakrabatt, klicka HÄR

Sommarens grillfavoriter:


Mina fina kommentarer
Postat av: Kinna

Nina! Vilket fantastiskt fint blogginlägg du skapat! Vad roligt att ha dig här hos oss och vad kul att du tyckte om det vi bjöd på! kram Kinna

Svar: Å tack Kinna. Det är jag egentligen som ska tacka. Uppskattar era luncher så himlans mycket <3 Kram!!
Nina

Postat av: Jessica

Kronfågels luncher är bäst! Inte bara godast men även full av trevliga människor, både gäster och anställda på Kronfågel och dryckesleverantörer.
Kronfågel kan :-) !!!
Kram!

Svar: Jag håller med!!
Nina

2017-04-05 @ 11:43:04
URL: http://attlevasunt.se/
Postat av: Sarah

åh ser myssigt ut =)

Svar: Jaa så fantastiskt!!
Nina

2017-04-09 @ 20:07:23
URL: http://klarahs.blogg.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: