Mathem bjöd in till en lunch..

I våras så bjöd Mathem in mig på en braklunch. Det var precis samma dag som pappa vart dålig, vi var där på dagen och sen med pappa på kvällen. Så tyvärr så orkade jag inte blogga om denhär underbara lunchen då. Vill verkligen skriva om den nu, för det var verkligen så trevligt!

Det var ett fantastiskt bord som var uppdukat framför oss. Älskar ju att fota och det var ett sådant bort som man verkligen drogs till och man vill bara fota varenda liten grej på bordet.

Vi bjöds på en härlig lunch. Det var bland annat en vegetarisk frittata som var en av mina favoriter på bordet. Det bjöds även på Kumminstekt lax. Jag kan ju inte äta det, men jag vet att det var favoriten bland allt på bordet. Fick jätte bra kritik. Under laxen hitta man bland annat blomkål och grönkål, parmesan och en härlig basilkasås. Det lät helt fantastiskt gott.

Jag åt även en Betsallad med tofu. Jag har provat det någon gång förut, men jag har inte gillat tofu förut. Men jag måste faktiskt säga att det var helt ok, tom gott! Tillsammans med det serverades broccoli , sparris och polkabetor.

I våras hade det ju inte hunnit med att komma så mycket jordgubbar, så gissa hur glada alla vart då vi fick smaka på urgoda svenska jordgubbar. Det är ju så gott! Vattenmelon och små macarons. Vi var så mätta efter den lunchen.

Vill passa på att lyfta fram mathems kock, Mari Bergman, som är grym på att komponera recept och tillaga maten. Hon är en viktig komponent för att Mathems matkassar ska kunna skickas ut till deras kunder.

Var som sagt en härlig lunch, intim och jätte trevlig. Hade gott sällskap och åt galet god mat.
En kommentar publicerat i Event, Mat/Recept;
Taggar: mathem, mathem bjöd på lunch, mathem.se, mathems matkasse, matkasse, recept, vegetariskt
#1 - - Veronica Wallgren:

Gud så mycket gott!

Svar: ja riktigt mumsigt!
Nina