Kronfågels höstnyheter!

I tisdags spenderade jag lunchen hos Kronfågel. Dom bjöd in för att presentera sina höstnyheter. Jag blir alltid så glad då deras inbjudan dyker upp. Dels så har jag fått äran att känna dom i några år nu och dels så älskar jag ju kyckling. Kocken Magnus Albrektsson har jag ju träffat några gånger med, så det känns som en varm familj hos Kronfågel.

Dagen till ära så hade dom dessutom bjudit in årets vinnare i sveriges yngsta mästerkock, Signe Strålin. Hon var så himlans gullig och snäll. God mat lagade hon med! Theo kikade på ju på mästerkocken och det är ju därifrån han fick idéen att önska sig en guldhatt. Den som han sen fick när han gick ur ettan. Signe bad mig att hälsa till Theo och jag hade en super glad son här hemma sen på kvällen =)
 
Magnus gick även igenom, tillsammans med Signe, hur man enkelt gjorde sin egna Kyckling julkorv. Såg faktiskt galet lätt ut, något som jag aldrig provat tidigare, men jätte gärna skulle vilja. Kanske blir egen julkorv i år?! Mums!

Vi bjöds på en välkomstdrink, Rose Lemonade. som var super god. Och som vanligt var lunchen en storslagen buffé. Gjord på alla nyheterna som Kronfågel nu kommer med i höst. Dels så har det kommit nya kycklingkorvar, alla med 72% kött. Gillas! Jätte goda och jag tror faktiskt inte att barnen skulle ha koll på om vi bytte ut den vanliga korven mot kycklingkorven, den är så pass god. Sedan början av september så finns Kycklingmiddagskorv, Kycklingwienerkorv och Kycklingprinskorv i kyldisken.

I kyldisken så kommer ni även att hitta Kryddmarinerad strimlad lårfilé av 100% svensk kyckling, smaksatt med Kebabkrydda. Den lagde vi till middag igår. Verkligen perfekt då jag var sjuk och inte orkade med att göra speciellt mycket. Dessutom hade sonen fotbollsträning, så vi behövde laga något som gick snabbt. Det vart middag under 30 min! Gott med, barnen åt jätte mycket!

Eftersom att Kronfågels minutkyckling har blivit en sån succé, så kommer den nu även till frysdisken. Den går snabbt att tina och tar ca fem minuter att steka klar. Perfekt när man har familj och vill att maten ska gå fort och även smaka gott! Gillas!  Här kan ni hitta en rabattkupong att skriva ut.
 
Jag tycker att det är roligt att det har kommit så mycket varierad mat inom kyckling. Klimatsmart om inte annat ♥
En kommentar publicerat i Event, Mat/Recept;
Taggar: höstnyheter, kronfågel, kyckling julkorv, kycklingkorv, minutkyckling, strimlad lårfilé
#1 - - Kinna:

Spännande och fint inlägg. =)

Svar: Tack Kinna! <3
Nina