Konstiga dagar..

Det har varit några konstiga dagar. I tisdags så hade jag absolut ingen energi. Jag förstår inte vad som var problemet. Jag sov och sov. Kom iväg på Make up stores visning, men sen däckade jag igen. Jag sov större delen av dygnet. Luften hade gått ur en helt. Därav ingen aktivitet på bloggen.
 
Igår däremot så var det tvärtom. Full fart från morgon till kväll. Tväta, städa, handla, laga mat, hämta barn. Sen till plantagen för att köpa present och sen hem till pappas vän (ja vän till familjen) för att bjuda honom på middag som tack för hjälpen för all hjälp med pappa. Han hjälpte till så himlans mycket i samband med pappas bortgång. Så utan honom hade jag nog aldrig lyckats med att ens lämna in bouppteckningen. Var sånt kaos ett tag. Så det var det minsta vi kunde göra, att bjuda honom på en middag ute. Så vi kom hem runt 22 igår kväll.
 
Idag är jag lite trött igen. Jag måste verkligen försöka att hitta en jämn rytm i vardagen. Just nu är det som berg och dalbana. Men jag ska iaf inte sitta hemma idag, ska iväg om en stund. Så det är dags att sätta fart här..