Haupt Lakrits lanserar en Adventskalender..

Igår kväll så vart jag inbjuden till Lakritsroten på Hornsgatan för en helkväll med Haupt Lakrits. Kvällens huvudsak vad ju såklart lakrits, men framför allt att Haupt nu äntligen kommer med sin Adventskalender. Dom har jobbat på den i två år, men nu är det som sagt var dags. Jag träffade Ju Christian Haupt på Formex tidigare nu i höst, så redan då fick jag reda på en massa om kalendern.

Kalendern innehåller 24 olika smaker, en för varje dag. Haupt´s kalender innehåller smaker från deras ordinarie sortiment, men då dom inte hade alla smaker till alla luckor, så har dom fått tillverka nya. Alla smaker är gjorda med eftertanke och dom är helt unika. Spännande att se vad det kan vara. I lucka 24 så får du dessutom en liten överraskning.

Jag har aldrig sett en liknande kalender. Den är ju helt unik och helt i min smak. Äntligen så får jag min egna kalender. Något att skämma bort MIG med. Har bara ett stort problem, jag vill inte vänta till december för att få öppna min kalender, haha!

Kunde inte heller hålla mig borta från lakritssortimentet hos Lakritsroten, så det vart några påsar som fick följa med mig hem. Lakritsroten öppnar för övrigt sin tredje butik snart och det mitt i city på regiringsgatan. Mer lakrits åt folket! =)
 
Adventskalendern lanserades kl 10 idag och kan bland annat köpas hos LakritsRoten för 299 kr. Dom finns därermot i begränsad utgåva, så skynda dit och köp! ♥
2 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Adventskalender, Haupt, Haupt adventskalender, Lakrits, Lakritsroten, haupt lakrits, julkalender
#1 - - Matpärlan:

Åhhhh jag som älskar lakrits!!!!!!

Svar: Så gott!! :D Älskar lakrits jag med!
Nina

#2 - - Katarina:

Jag fick av en vän denna kalender och är så glad att det äntligen är december :) Älskar lakrits!
Ha en fin dag!

Svar: Jaaaa!! Äntligen!!!! MUMS!! Drog i mig mina två till frukost,. illa =) Men dom var väldans efterlängtade!
Nina