Zetas Höstmarknad

I lördags så åkte familjen till Zetas Höstmarknad i Segeltorp. Ett fantastiskt mysigt ställe med härliga träd, blommor och ett mysigt café mitt i trädgården. Marschaller var tända och små som stora utställare fanns på plats.
 
Vi hann bara vara där i fem min innan jag hade lite för mycket att bära. Jag kunde inte motstå. Vi stannade till hos Hermelins grönsaker och köpte ekologiska blomkålshuvuden, ett vanligt och ett lila. Rödbetor och bladpersilja. Hade nog kunnat att köpa mer just där =) Men vi fortsatte och köpte olika sorters rapsolja från Säby Gård. Älskar att köpa varor som man vet vart dom kommer ifrån, man kan få en berättelse bakom varje produkt. Vart även lite choklad, honung och hallonsylt. Så nu har vi en massa gott här hemma. Verkligen ett super mysigt ställe som vi kommer att besöka igen.  
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: Hermelings grönsaker, Höst, Säby gård, Säby gård rapsolja, autumn, blommor, ekologisk honung, hallonsylt, höstmarknad, pumpa, svensk honung, trädgård, zetas finsmakarens trädgård, zetas höstmarknad