Tea time, Cult design

I måndags bjöds jag in till Trendgruppens showroom på Odengatan, för att få se den nya servisen från Cult design. Orient "tea time" heter den nya serien som släpps i mitten på januari 2017. Designad av Maria Lord och är en stengodskeramik. Servisen tål att sättas in i ugnen och går även att maskindiskas. Det finns redan delar av servisen ute, men i januari släpps alltså "tea time", med tekanna, tårtfat, pralinfat, liten kanna, te- och kaffeburk samt blomvas. Det kommer även att släppas en ny färg.

Helt magiskt vacker. Oj vad jag kommer att köpa denna serie säger jag bara. Får bli en liten försenad födelsedagspresent till mig själv. Favoriten ur serien var tårtfatet och jag älskar ju att man kunde variera med att ställa det mindre pralinfatet på det, för att bygga på höjden. Jag älskar även dom stora fruktfaten, som jag skulle använda till lite vad som. Ser att jag har en familjemiddag och maten uppdukade på dom faten. Gillar det som sjutton. Det gör ju så mycket för maten om det ligger på ett snyggt fat, som inte bara är vitt. Det gör väldigt mycket om man som mig gillar att fota maten. Älskade även ugnsformen.

På plats fanns även årets vinnare i sveriges mästerkock , Catarina Köning. Hon hade bakat en massa inför pressvisningen. Det smakade fantastiskt gott. Älskar den vackra tårtan som stod på ett utav tårtfaten. 
 
Nu längtar jag tills att kollektionen släpps!
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Maria Lord, Orient, catarina köning, cult design, cult design Orient tea time, pressvisning, stengods, stengodskeramik, tea time, trendgruppen, trendgruppenpr, trendgruppens showroom