Ekologisk Deodorant och Lippies

Har du tänkt på innehållet i din deodorant? Det är ju ändå det som vi oftast sätter på oss dagligen. Deon tas ju upp av huden och armhålorna sitter ju lämpligt nog där vi har lymfarna. Vad vet vi om vad som kroppen tar upp. Är det bra att ha på vad som helst på kroppen? Ganska så ofta så tänker vi inte på detta. Är det sättet vi är uppväxta på? Kanske bara ren omedvetenskap?

På min rosa frukost delade jag ut en goodiebag till dom som kom. I den fanns bland annat Moyana Corigans ekologiska deodorant. Den passar både män som kvinnor. Den är så ren, så att du tom kan äta den. Den är mjukgörande och antiseptisk. Innehåller inga skadliga kemikalier och den är även fri från aluminiumklorid. Du kan ha på den på ditt kropp utan dåligt samvete med andra ord.

Utöver det så fick dom Lippies. Det är vårdande för läpparna och gör dom mjuka. Godisaromerna som dom smaksatt dom med är helt ekologiska. Både jag och dottern inte minst älskar dom här.

Moyana Corigan håller till i Mölndal utanför Göteborg och gör sina produkter för hand. Dom väljer sina ingredienser noggrant. Deras vegetabiliska oljor är 100% naturliga och organiska.

Super bra produkter och super trevliga tjejer!
En kommentar publicerat i Event, Mitt liv....;
Taggar: ekologisk hudvård, ekologiskt, lippies, moyana corigan, mölndal, rosa frukost
#1 - - Diana:

ååå härliga de ser ut !

Svar: Tack Diana ❤️
Nina