Kvällen hos läkaren..

Var uppe hos läkaren ganska så sent igår. Men det var ju som jag trodde, bihåleinflammation. Min sänka tydde dessutom på att jag hade en infektion i kroppen. Så det vart penicillin. Ska åka och hämta ut det idag, då det mesta var stängt igår. Orkade inte ta mig in till stan mitt i natten. Ska försöka att ta mig i kragen, så att jag kommer i väg någon gång. Lika bra att se till att börja med kuren, så att man blir frisk någon gång.

Vart lite rörigt från början då läkaren frågade mig (??) om jag verkligen kan äta penicillin för min mage. Det är ju faktiskt därför som jag härdar ut så mycket som jag gör. Inte springer till läkaren på en gång. OM jag inte behöver tex hostmedicin eller något annat. Men jag var uppe två ggr när det inte ville gå över. Men då visade det att det var virus. Men nu har det inte gått över på ett bra tag. Känner ingen smak eller lukt. Så nu kände jag att det är lika bra att kolla upp det, igen. Kroppen får ju inte bort det av sig självt. Och nu var det inte virus längre.

Jag är inte någon som springer till läkaren så fort jag blivit sjuk. Utan jag väntar oftast kanske lite för länge. Men det är för att jag inte vill äta penicillin allt för mycket. Det är inte bra för min kropp. Men om jag har bakterier i kroppen och den inte kan lösa det själv. Så har jag svårt att se att jag har så många andra utvägar. Jag har verkligen mått dåligt.

Jag hoppas att kåvepeninet, som jag fått denna gång, hjälper. Det är det svagaste pencillinet. Förhoppningsvis så gör det mindre inverkan på min kropp. Men mår jag inte bättre i början på nästa vecka, så måste jag försöka att få en tid hos Öra Näsa Hals. Så håll tummarna!
#1 - - Miss Baby Peaches:

Så otroligt vacker bidl!

Svar: Tack så jätte mycket. Va go du är som är inne och kommenterar då och då. Tack! Hoppas att du får en super fin helg! Kram!
Nina