Mingelmat!

Tänk så mycket man egentligen kan göra med tunnbröd. Jag har väl inte tänkt på det ens, men det finns ju mängder med alternativ. Och nu när vi närmar oss studenter och midsommar så passar det här ju utmärkt. Igår minglade jag med Polarbröd och fick jag smaka på en salig blandning av allt möjligt, är ju verkligen bara sin egna fantasi som sätter gränser. Vilken härlig inspirationslunch!

Tunnbröd som mingelmat är ju helt fantastiskt, enkelt och räcker ju till många. Eller varför inte bara göra det enkelt med en ost och skinksmörgås och ta med sig ut på picknick. Det behöver ju inte vara svårt heller. Imorse så fick min son med sig två ihoprullade Njalla smörgåsar till hans Schack i eftermiddag, behöver jag säga att han var sååå nöjd över sitt mellanmål.

Jag fick inte bara prova tunnbröd som mingelmat, utan även som efterrätt med jordgubbar och grädde, så mumsigt. Dessutom så åt jag friterat bröd som snacks. Jag vet att det hade gått hem hos barnen här hemma och absolut något som man kan ha någon gång som fredagsmys. Så roligt att med rätt fantasi så kan ett bröd bli mer än en "vanlig" smörgås.

Tänkte att jag skulle dela med mig av lite recept här på bloggen som jag fick ta del av igår. Måste även tipsa om att Polarbröd har en massa recept på sin hemsida med, så kika gärna in där!

Mina fina kommentarer
Postat av: Carolina

Mums, ser galet gott ut - ser fram emot lite recept! Kram

Svar: Ja det var såå gott! Ett recept är uppe nu =) Kram!
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: