Irsa - Organic & Raw kroppsvård..

För några månader sedan så träffade jag en tjej som heter Irsa. Irsa har precis som jag blivit diagnoserats med fibromyalgi. Hon fördjupade sig i sjukdomen och försökte hitta produkter som var helt ekologiska och utan tex parabener, men lyckades inte hitta några här i Sverige. 70% av allt man har på huden tas direkt upp i blodet, så det är klart att man påverkas av vad man har på kroppen.
 
Med sikte på ett friskade liv, så framställde hon egna produkter för sitt egna välmående. Produkterna vart så populära bland hennes vänner, så hon fortsatte att vidga sin marknadsföring och upptäckte att det finns ett stort intresse för detta. Nu är produkterna här, med rykande färska etiketter och finns att beställas på hemsidan Irsa.se.
 
Sedan jag började med alla mediciner har jag själv märkt ett stort behov av just ekologiska produkter. Jag är mycket känsligare i hyn än vad jag normalt sett har varit förut. Jag kan inte använda vad som helst. Kan nästan bli allergisk mot vissa produkter. Jag blir helt fnasig, super torr. Så jag tycker personligen att det är fantastiskt att det finns några som lägger sin själ i att må bättre och hjälpa andra att uppnå samma mål.