Hotell..

I tisdags så checkade vi in på Bo hotel i Globen. Hotellet ligger inne i Tolv stockholm, under tele 2 arenan. Hemma hos oss hade vi fönsterrenovering för fulla muggar. Så det var perfekt att kunna fly kvällen med barnen. Hela lägenheten var inplastat och en byggarbetsplats.
 
Att vi övernattade på Bo hotel passade ju super för oss. Det absolut bästa var ju att vi kunde hitta på en massa roligt med barnen. Vi checkade in och barnen tog sina gosedjur och plattor och satt en stund och vila innan vi begav oss ner en trappa till eventcentret. Ungarna älskar ju tolv stockholm. Vi var aktiverade hela kvällen och barnen slocknade så fort vi kom upp till rummet igen.
 
Dom sov som stockar i sina sängar tills klockan ringde dagen efter. Så då vart det upp och äta frukost på Boston Grill och sen åkte barnen till förskola och skola. Själv så passade jag på att gå upp igen och sova två timmar till. Jag var så trött efter allt som hade hänt på tisdagen så det var perfekt. Tyst och lungt, helt för mig själv. Bra uppladdning inför onsdagens bestyr!
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: bo hotell, boston grill, eventcenter, globen, hotell, tolv stockholm