Kolmården!

Vilken härlig dag vi hade på kolmården! Vädret var fantastiskt och barnen var så glada över att få vara där. Vi fick träffa Bamse flera gånger och barnen fick även fina presenter. Tyvärr så fungerade inte wildfire just då. Jag tyckte faktiskt lite synd om dom på Kolmården. Som om dom kämpat för att få köra igång den och så natten till premiären så fick dom körförbud. Theo var såklart lite besviken, han som såg fram emot att få åka den. Men han kompenserade det med att åka vikingagungan x antal ggr och även köra delfinen som fanns nere vid delfinområdet.

Samma dag så hade dom problem med delfinshowen med. Så det var inte mycket som gick rätt den dagen. Men jag som förälder, som sett delfinshowen några gånger nu, vart glad över det vi fick se. Vi fick som en privat liten show där vi fick reda på mer om delfinen och så fick vi se delar av showen med. Lite nytt för oss med andra ord. Och barnen var super glada över att se dom hoppa och simma..

Safarit hann vi med. Även om björnarna höll sig borta, så såg vi iaf många djur. Älgar, giraffer med framför allt höjdarna, Lejonen. Ungarna var mycket nöjda!

Vi avslutade i Bamses värld. Ungarna  hittade en skolkamrat och sprang i någon timme och åkte allt vad dom orkade. Så perfekt litet område för dom att springa på. Bamses värld är verkligen en hit. Wildfire får vi återkomma till...
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: Bamse, bamses värld, delfiner, delfinshow, kolmården, safari