Serranorullar med getost, rostade valnötter och ruccula...

Lätta och goda seranorullar att bjuda på..
 
Ingredienser:
serranoskinka
Getost
Fjällbrynts juledamer (bredbar alt philadelpihaost)
Valnötter ca 50 gr
ruccola
flytande honung
 
Gör så här:
Blanda getost med liiite juledamer, mest så att den ska bli lättare att bre. Juledamern har bra smak, men tar man för mkt så tar den över Getosten. Så smaka medans du blandar, så att getostens smak kommer fram.
 
Hacka valnötterna till mindre bitar, rosta dom lite lätt i en stekpanna.
 
Lägg ut en seranoskinka, bre på getostblandningen, på med valnötter och ruccula och sen rullar du ihop det. Dela sedan på rullen, så blir det lättare att äta. Dom är goda som dom är att ha som plockmat. För dom som vill så ringa på lite god flytande honung på. Inte lika lätt att äta med händerna, men mumsigt!
0 kommentarer publicerat i Mat/Recept
Taggar: getost, honung, juledamer, recept, ruccula, serranorullar, valnötter