Om Deliciously.se

Välkommen till min blogg, Deliciously.se!

Jag som ligger bakom denna blogg heter Nina (36år) och har drivit Deliciously.se sedan 2006. Genom åren så har ni fått följa med mig, bland annat som gravid, som mamma till Theo 8 år och Freja 5år och får en inblick i mitt liv. Har sedan 2014 diagnoserats med Crohns sjukdom och 2015 även Fibromyalgi. Två kroniska sjukdomar som jag kämpar med och som har blivit en del av min vardag. Har ni någon fråga? Fråga gärna!

Älskar att fota, laga mat, baka och pyssla! ♥

KONTAKT:

Blogg: www.deliciously.se
Bloggen på facebook: https://www.facebook.com/deliciously.se/?fref=ts
Bloggen på instagram: https://www.instagram.com/deliciously_se/
Mailadress: nina_bergquist@bergnet.se
#1 - - Yvonne Engström:

Hej ! Skoj vet jag inte om det är, men jag lider oxå av blåsor. Min räddning har som du oxå skriver om varit Xylocain. Nu har det utgått ur sortimenet. Har du ngt tips ? MVH

Svar: Jag brukar gå till min läkare. Hon brukar skriva ut något som är grönt och som man sköljer i munnen. Vet att den inte tål ljus, så jag hade den inlindad i folie. Kan inte komma på vad det heter. Men det brukar dämpa lite av inflammationen. Dock så är det inte bedövande. Mer hjälp för att läka. Tycker att den hjälper något.
Har även den som är på recept utgått (xylocain) ? Den brukar jag nämligen få utskrivet med. Hemskt om den är borta! Har dom inte ersatt den med något då?

Mvh Nina
Nina