Ögonkliniken..

Då Theo hade varit på en undersökning på skolan i höstas, så ringde dom upp och sa att han hade problem med synen. Något som förvånade mig en hel del, då han ser bättre än mig här hemma. Fast att jag har glasögon på mig. Jag frågade vad det var ha inte såg och dom sa B och D och sa till mannen, är det bokstäverna han har svårt med eller ser han dåligt?
 
Under hösten hade han nämligen svårt med just dom bokstäverna, märkte det då vi läste. Men dom kunde inte säga om det var det. Vet inte om dom provade med andra bokstäver. Men sen dess har vi iaf väntat på att få en remiss till ögonläkare. I tis ringde dom och sa att dom hade fått ett återbud, så jag tog den tiden.
 
Vi kom upp igår och så körde dom det vanliga testet. Seriöst, så impad jag vart. Han sa varenda bokstav utan hjälp och dom allra minsta gick som på räls. Hon sa direkt, ja det där var ju inte direkt svårt. Känns ju inte som att han har problem med synen. Jag berätta som här ovan om bokstäverna, och att han nu uppenbarligen inte har problem med dom just nu.
 
Vi sa iaf att när vi ändå var där, så skulle vi göra en ordentlig undersökning. Så dom droppade i ögonen på honom. Han såg ju inte ett jota. Haha. Gjorde test i maskinen och en läkare kollade in i ögonen.
 
Vi klev iaf ut därifrån med en stämpel i Theos rumpa,
TOPPSYN! ♥

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: