Gårdagens födelsedag..

Dagen efter födelsedagen och helt ärligt så hade jag ju en fantastisk dag igår.
 
Vaknade upp till att mina älsklingar sjöng, fick latte och pussar som jag önskade mig =) Sen skyndade jag mig iväg till spine center för att tillbringa några timmar där. Det vart basal kroppskännedom, som mestadels handlar om hållning. Sjukt jobbigt att sitta på en pall i två timmar. Hade jätte ont i benen igår, och att tempen stod på -12 hjälpte ju inte. Men det gick bättre igår än förra gången..
 
Jag åt lunch med en av tjejerna från gruppen, vi åt på Panini, vart bjuden på en latte och så en massa snack på det. För att ta sig vidare till varmvattengympan på vattenhuset. Körde vattengympa i nån timme vilket gick kanon. Ja förutom att mina ben som var hemska var ännu värre efteråt. Kom knappt hem, dom sista 100 m.
 
Somnade direkt då jag kom hem och så sov jag en timme. Barnen var ute och lekte i snön med mannen så jag fick verkligen sova ut. Fixade fika med varm oboy och kaffe och när vi skulle sätta oss ner för att fika så ringde det på dörren. Där stod mamma och brorsan med tårta och ljus. Så det vart fika med hela familjen.
 
När dom åkte så fixa vi till oss och åkte till mall of scandinavia för en liten shoppingrunda och middag på Vapiano. Mumsigt och lite lyxigt. Mysigt om inte annat.
 
Vart en super bra födelsedag ♥