Träningsvärk och kanske mer efter idag..

Torsdag och det innebär som vanligt en fullspäckad dag. Idag ska jag åter igen till spine center för att först köra två timmar med kroppskännedom och sen varmvattengympa på eftermiddagen. Ser så fram emot att träna, fast att jag har haft sån brutal träningsvärk sedan styrketräningen i tisdags. Det gick så sjukt bra och det var så lätt. Det är poängen nämligen, att det ska vara lätt från början. Men satan i gatan, smärtan på kvällen och igår. Inte rolig. Tror att jag har fått en inflammation vid nyckelbenen på köpet med. Det är galet liksom, fastän jag kände mig på topp efter det.
 
Jaja, det här var bara första gången. Idag ska vi köra träning i värme, så då kanske det släpper lite. Kan ju hoppas. Ser redan fram emot nästa styrketräningspass! =)
0 kommentarer publicerat i Crohns / fibromyalgi / ME
Taggar: alvedon crohns crohns disease crohns sjukdom huvudvärk morfin pencillin sjuk sjukdom smärta afte blåsa afte spänningshuvudvärk tradolan kroniskt autoimmun autoimun, autoimmun, autoimun, crohns, crohns disease, crohns sjukdom, fibro, fibromyalgi, fibromyalgia, spine center, träning