Korvfestivalen, mums!

Under lunchtid igår spenderade jag en stund inne på Bierhaus inne på Tegnérgatan, som utsågs till årets korvkrog 2015. Det var pressträff för Korvfestivalen. Vi bjöds på en härlig lunch med smakrika korvar, gjorda av köksmästaren Andreas på Bierhaus, med tillbehör så som potatis, surkål och senap. 
 
Korvakademins ordförande Christina Möller informerade om prisutdelningarna som kommer att ske i samband med festivalen. En stor favorit här hemma är ju Sorundas korv och dom vann faktiskt ett pris för Årets korvprofiler. Alla pristagare kan ni hitta HÄR.
 
Festivalen äger rum den 12-13 mars på Nacka Strandsmässan i Stockholm och har slagits samman med ölfestivalen, som kommer ta med sig lite utställare. Totalt blir det kring 70 korvutställare och ett 15-tal olika öltillverkare på plats. Alla vet väl att öl och korv passar så sjukt bra ihop, så nu har arrangörerna gjort det möjligt att ha dom tillsammans.
 
Programmet kommer att vara fullspäckat och på scenen händer det en hel del skoj. Det vill ni inte missa! Det kommer även att finnas aktiviteter för barn. Här kan ni se hela festivalprogrammet.

Jag kommer även att tävla ut två biljetter, så håll utkik! =)
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: axfood, bierhaus, festival, korvfestivalen, nacka strandsmässan, sorunda korv, årets korvkrog, årets korvprofiler, öl, ölfestivalen