Idag börjar kampen att återfå styrkan..

Dags att vakna till liv här och ta mig till spine center! Idag är det introduktion för styrketräning. Som jag sett fram emot det här. Enligt forskning kan en person med fibromyalgi få upp till 80% av styrkan tillbaka. Det vore ju helt fantastiskt. För som det är just nu, så jag kan bara tappa saker hit och dit. Greppet bara försvinner. Jag orkar ju inte mycket och kilorna lägger sig här och var. Man måste ju kunna må bra med sig själv i slutändan och just nu är jag ju långt ifrån det målet.
 
Har inte fått träna tidigare då jag har fått sådana hemska inflammationer och mått riktigt dåligt efter. Har ju problem att bära kassar. Men nu så ska jag  få ett schema som är anpassat för människor med fibromyalgi och framför allt efter mina egna förmågor.
 
Idag började jag iaf morgonen med lite havregrynsgröt, banan och kanel på det. Känner mig mätt, fast inte så pigg. Men det kanske kommer. Har hela dagen inbokat, så jag är nog inte hemma förrän vid 17 idag. Tung dag, men jag kommer få ut en massa av det.
En kommentar publicerat i Mitt liv....
Taggar: crohns, crohns disease, crohns sjukdom, fibromyalgi, fibromyalgia, spine center
#1 - - Marina:

Krya på dig!!! Det blir bättre :) <3

Svar: Tack fina du <3 Kraaam!
Nina