Hoppas att det räcker med lite vila idag..

Efter korvfestivalen så åkte jag direkt till Spine center för att träna lite. Får ta det lite i taget, men jag körde iaf i 30 min, minst. Sen var det bara till att svida om och gå in på mötet i två timmar. Kändes sådär helt ärligt att sitta på cykeln, crosstrainern och gåbandet, men jag körde iaf tills att jag var tvungen att kliva av. Kände mig super sliten och hade huvudvärk och inte på topp. Mötet var tufft det med och nej det vart ingen bra kväll helt ärligt.
 
Idag då jag vakna så kände jag mig trasig. Ont överallt, ingen träningsvärk, men ont och huvudvärk å förkyld. Så jag valde att gå och lägga mig igen, vila, så att jag orkar med heldagen i morgon. Annars skulle jag åka och träna på eftermiddagen var det tänkt. Men i morgon är det sista dagen som jag kör en heldag på tors och jag vill inte missa det. Hoppas att det räcker med lite vila idag..
0 kommentarer publicerat i Crohns / fibromyalgi / ME
Taggar: ACT, alvedon crohns crohns disease crohns sjukdom huvudvärk morfin pencillin sjuk sjukdom smärta afte blåsa afte spänningshuvudvärk tradolan kroniskt autoimmun autoimun, crohns, crohns disease, crohns sjukdom, crosstraining, cykelträning, fibro, fibromyalgi, fibromyalgia, löpband, spine center, spinning