Fråga, så svarar jag..

Jag har alltid varit öppen av mig med mina sjukdomar här i bloggen. Alla kanske inte tycker att det är värt att läsa om en person som alltid är trött, har ont eller har problem med magen. Men jag känner mig faktiskt stolt över att jag pratar öppet. Här i sverige finns det sån tabu på mycket. Speciellt när det gäller tex magen. Hade ingen aning om vad crohns var innan jag vart diagnoserad av det själv. Var inte lätt att hitta något om det ens här i sverige. Men sökte jag på instagram, så var USA väldigt öppna med det och där igenom fick jag lära mig en hel del själv.

Så då valde jag att vara öppen. För om det någon dag skulle vara en människa som läser detta, och som känner att dom har liknande problem med magen, så är det viktigt att känna att man är inte ensam. Det var i alla fall en viktig del för mig. Jag kände mig så ensam, förvirrad och visste ingenting. Jag hoppas att ingen människa ska behöva känna så. 
 
Ni som har frågor, fråga! så ska jag svara. Har fått ett antal mail genom dom få åren som gått. Nu senast för några veckor sedan. En kvinna som hade liknande problem och som jag vill tro att jag hjälpte något. Hon ligger idag för utredning för just crohns. Det är sjukt jobbigt att söka den här hjälpen. Vem vill åka in till akuten och säga att man är dålig i magen? Jag hoppas iaf att jag kunde hjälpa henne, att hon kände att jag svarade så öppet jag bara kunde. Alla vill ju inte prata om något så privat, men helt ärligt så bryr jag mig inte. Fråga, så svarar jag! Finns på mailen...
En kommentar publicerat i Crohns / fibromyalgi / ME
Taggar: alvedon crohns crohns disease crohns sjukdom huvudvärk morfin pencillin sjuk sjukdom smärta afte blåsa afte spänningshuvudvärk tradolan kroniskt autoimmun autoimun, autoimmun, autoimun, crohns, crohns disease, crohns sjukdom, fibromyalgi, fibromyalgia, gastroenheten, spine center, södersjukhuset
#1 - - E:

Hittade just till din blogg från Instagram. Såg att du hade gillat en del av mina bilder. Jag har nyligen startat en blogg om min historia just av samma anledning som du beskriver i inlägget. Kika gärna in om du har lust.

Svar: Absolut! Skönt att veta att det är fler som skriver om det. Är inte lätt att ha sjukdomen, även om allas inflammationer kan se olika ut. kram på dig!
Nina