Tips till Pokémonkalas, sista delen..

Mitt sista tips kommer faktiskt att vara Ebay och Amazon. Det finns hur mycket som helst att beställa för inte allt för stora summor. Men det viktigaste är att du beställer i tid. Dvs om kalaset är en månad bort, så kan du lika gärna hoppa över det. Dom flesta tar nämligen en månad på sig, då dom åker med ekonomiporto. Låt mig säga så här, paketen är har nog varit i varenda land på jordklotet innan det kommer till Sverige.
 
Den här Bullbazaren samt tre andra mjukisdjur, köpte jag som en present till Theo. Dom kom dagen innan kalaset som tur var och användes som dekorationer dom med. Det lektes med dom och nu så sover dom med Theo. Fyra stycken var det i ett paket för 120 kr inkl frakt. Jätte söta och fina! Värda varenda öre!
 
Dessa Pokémonbollar beställde jag från Ebay. Det är nyckelringar. Hur söta? Jätte gullig detalj att stoppa ner i godispåsarna.
 
Theo fick hem kepsen i brevlådan i fredags då han fyllde år. Så den slog jag in, så fick han öppna det när han kom hem från skolan. Perfekt till kalaset. Kepsen var inställningsbar och funkade på både vuxen som på barn. Ja iaf på 8 åringar.
 
Vi beställde även Bollar med leksaker i, men dom har inte hunnit hit i tid. Så planen är att om dom kommer innan jul, så ska Theo dela ut dom i klassen. Dom ska räcka till alla.
 
Korten som vi besällde var ca 100 st och kostade 45kr. Ganska så stor skillnad från här i sverige med andra ord. Dom skulle ha använts som dekoration vid dukningen. Till exempelså kan man istället för att skriva ut en pokémon figur och sätta på saftflaskan, så sättter man pokémonkort där istället. Blir en rolig detalj och något som man även kan lägga i godispåsen.
 
Om man vill, så hittade jag denna sida och där kan man designa sina egna pokémonkort! Värt att kika in på sidan, en rolig idé !
 
Det finns både kläder och ryggsäckar som man kan köpa att ge bort. Dom kostar ju några hundra lappar man kan ju vara värt det om man gillar i det här fallet Pokémon. Just som present. Men ska man ha till kalas till exempel, så är det bara att söka på dessa sajter. Det finns en oändlighet men saker. Vi pratar Kalasprylar, dekorer, pompoms, kläder, skor, prylar, leksaker rubbet. Sök vad du vill, så kan du se att på vissa saker så kan du verkligen fynda ! Lycka till!

Mina fina kommentarer
Postat av: Sara

Wow Nina, så himla fint alltihopa med Theos kalas! :)

Svar: Tack Sara! Så snäll du är! :DVar iaf nöjd, för barnen var så nöjda.. Det gör allt!
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: