Tävling ATG & Harry Boy

Nu kommer ännu en tävling. Snart är det verkligen jul, 8 dagar kvar. Så denna gång så tänkte jag tävla ut ett härligt Winter Burst-kit, i samarbete med ATG och Harry Boy. Kittet är värt 300:-

Om Winter Burst

 V75 Winter Burst är en V75-festival med åtta omgångar på nio dagar, Festivalen pågår mellan 23-31 december och under de första sju tävlingarna garanterar ATG 20 miljoner till ensam vinnare. Winter Burst avslutas med en Grand Final på nyårsafton med en multijackpott på minst 50 miljoner kronor.

 
 

Kittet innehåller:

  • Massa godis
  • Presentcheckar på ATG som du kan köpa en Harry för!
  • Chokladpraliner
  • Äppelcider
  • Ljus
  • Kola
  • Sötsaltade mandlar
  • Chips
 
Tävlingsregler:
  1. Lämna en kommentar här på bloggen och svara på frågan, Har du någon tradition på julafton ?

Dela gärna tävlingsbilden inne på facebook sidan så blir jag extra glad!
Tävlingen avslutas Tisdagen den 20 December 2016.
Lycka till!
#1 - - Anonym:

Åh vilken trevlig vinst i denna tävling😀
Jag har flera traditioner på julafton, men en är vörtbrödet som bakas och packas till nära och kära, mycket uppskattat och rolig present att ge bort🎅

#2 - - Susanne johansson:

Glömde skriva mitt namn😀

#3 - - Anna Berglund-Lundqvist :

Är inte kyrklig annars men på julaftons morgon går alltid jag och döttrarna och tittar på ett julspel kring krubban som de har här i stan. Ett mysigt sätt att börja en annars hektisk dag
Delar på fb

#4 - - Christina Frisberg:

Ja att mysa tillsammans med familjen och få besök av tomten minsann, så om du undrat var han varit så är det hemma hos mig ;)
Klart jag delar :)
Trevlig helg :) <3

#5 - - Anonym:

Se på Kalle naturligtvis och bara mysa se på barnbarnens bus. /Gunilla

#6 - - Julianna Fredriksson:

Julbord, Kalle Anka, familjespel och mycket julgodis såklart. Så mysigt.


Delar tävlingen på
Facebook

https://www.facebook.com/JFredr


Mvh Julianna
julianna@bredband2.com

#7 - - Maria Sandqvist:

En lugn och skön morgon med varm choklad och vispad grädde till smörgåsen.
Fika till Kalle och hans vänner
med släkten, sedan blir det julmat, klappar och mys.
Som pricken över i måste julafton avslutas i kyrkan med midnattsmässa. Härligt lugn, vacker julmusik och glada människor. Under många år har jag sjungit med kören, det bästa på hela julafton.

#8 - - Henrik :

Finns ingen bättre tradition än när hela familjen slår sig ner i soffan för att se på Kalle Anka tillsammans med en stor skål skumtomtar!

#9 - - Marie Sjölin:

Blir mycket god mat och mycket tv-tittande!

#10 - - Lena Nilsson:

Vi dukar fint med våra jultallrikar med alla Disney figurer som är med på Kalle Anka kl 15,00 på tv har även tillhörande glas med dessa figurer på det blir så mysigt. Delar på FB Mvh Lena

#11 - - Sanna:

Hemma hos oss har vi många jultraditioner både många tradionella, men även några egna som är lite mer speciella. Hemma hos oss får exempelvis alla barn alltid öppna en julklapp på morgonen som vi vuxna väljer ut kvällen innan och placerar under/intill sängen. Det brukar vara en julklapp som barnen kan pyssla med under dagen medan vi vuxna fixar och grejar ute i köket med julmiddagen.

En annan tradition vi har är att vi alltid spelar Bingolotto på uppesittarkvällen dagen innan julafton. På bordet finns alltid Paradis asken, en skål med nötter att knäcka och en julmust. Vi brukar ha lite annat smått och gott också.

Kram Sanna

#12 - - Josephine :

Tradition på julafton, att tomten alltid infinner sig just där jag är, oavsett om jag är här hemma i Stockholm eller hemma uppe i Sundsvall! Kalle Anka är något annat som inte får missas!

#13 - - Gunilla.M.B:

Leker "Julrace.leken" varje jul . Köper hemliga julklappar för en viss summa . Slår sen tärning bland deltagare som sitter i en ring . Först med oöppnade paket , senare med öppna . Den som slår en sexa får ta ett paket , och till slut"knycka" från varann - inom en viss tid ( typ 10 min. ) En del kan få många paket , någon bara ett . Poppis !

#14 - - Johanna K :

Dagen innan julafton har vi haft som tradition att umgås med familjen och ha "skinkvaka". Ugnen sätts på på morgonen och skinkan får sedan bakas på låg värme (ca125 grader) och bli sjukt saftig. Kvällen avslutad med griljering och säsongens första skinkmacka med senap!

#15 - - Fröken M:

Vår jultradition är ett maraton av mat, besök och julklappar och vi åker runt till familj och vänner.

( nästa år, när vårt hus är klart har jag dock bestämt att vi ska fira HEMMA - och då får alla komma till oss !! )

Mitt och Viggos mysigaste "julmåste" är att ställa ut en tallrik gröt och några pepparkakor till tomten,
och jag älskar det faktum att han fortfarande tror att han finns !

Kram

#16 - - Solbritt:

När vi äter julgröt så måste alla hitta på ett rim innan man får börja äta. Det är roligt

#17 - - Jerker:

Ja, att släkten träffas och umgås, men roligast är slutet på julaftonskvällen när vi träffas och spelar brädspel och skriker och fuskar, så folk nog tror att vi hatar varandra :D

#18 - - Katrin Sköldqvist:

Vi äter en stadig frukost tillsammans, sen åker vi till några vänner och byter julklappar, sen hem igen och förbereder mat, dryck & dukning , sen kör hela julfirandet igång, Kalle Anka, mat, tomten såklart.

#19 - - Lottiz Törnqvist:

Vilken underbar tävling, vill gärna vara med. Vår tradition på julafton är att fira hemma hos oss med mamma, syster och bror och så min familj. Vi ses vid 13 och umgås sen hela kvällen. Det blir klassiskt julbord där jag dukat extra fint, så kul. Och sen tittar vi på kalle anka och äter chokladpraliner medan vi väntar på tomten. På kvällen blir det julklappsspel och ostkaka. Mysig tradition som alla älskar.

#20 - - Helena i Uppsala:

Kl 10 befolkade jag julkrubban med de minsta i kyrkan. De placerade Josef & Maria, herdar, får, vise män och Jesusbarn efter att ha läst verser om dem. Sedan åkte vi med ungdomskören till behandlingshemmet för alkoholister, sjöng och fikade tillsammans. Därefter kunde jag själv bila till gamla föräldrar. Jag missade Kalle Anka men fick i stället uppleva glädjen hos barn, föräldrar, ungdomar och intagna, små människor i julens stora frid.

#21 - - liselotte:

Närmsta släkten kommer hit och så äter vi gott, efter det så kommer Tomten.

#22 - - Anneli:

Efter Kalle Anka och Julmat kommer Tomten och då samlar vi ihop oss och sitter både högt och lågt, myser in oss dricker varm glögg, äter fikon ,praliner, läser juldikter och myser innan julklappar och julklappsspel. Den stunden vi har tillsammans då ger den bästa julkänslan. En tradition vi hoppas att söner, svärdöttrar, döttrar, svärsöner tar med sig långt och länge.

#23 - - Daphne Alice:

Vi firar alltid jul hemma hos min mamma, där börjar vi med att göra klart det som är kvar till maten samtidigt som vi kollar på Kalle Anka. Efter Kalle är det mat och efter det är det dags för paketöppnande, kvällen avslutas alltid med någon form av tårta. Underbart!

Delat tävlingen på facebook :)

#24 - - Jonas R:

Min favorit-tradition på julafton var att det alltid låg ett litet paket vid huvudkudden när man vaknade på morgonen. Oftast innehållandes en kalle ankas pocket eller något liknande. Förmodligen för att hålla oss sysselsatta och inte störa föräldrarna men kan sakna att inte få det där paketet på morgonen längre :) Ska definitivt återinföra det när jag får barn.

#25 - - Jessica:

Vi startar alltid med att barnen får ett varsitt paket som de öppnar, vi äter risgrynsgröt med extra fet mjölk, skinkstutar och varm choklad och myser tillsammans!

Kram!

#26 - - Jessica:

Vi startar alltid med att barnen får ett varsitt paket som de öppnar, vi äter risgrynsgröt med extra fet mjölk, skinkstutar och varm choklad och myser tillsammans!

Kram!

#27 - - Lina :

Vilken trevlig julklapp! Vår tradition på julafton sen jag träffade min make och började fira med hans familj på julafton är att blanda julmust och öl och dricks till maten. Hade aldrig druckit det innan. Trevlig vinst!

#28 - - Camilla Wihlborg :

Vi tar sovmorgon och myser långfrukost med barnen varje julafton. Sen sätter vi oss vid granen och delar ut klapparna som ligger därunder. När alla paketen är utdelade börjar vi öppna, och läser noga vem det är ifrån och tar det lugnt.
Jag är allergisk mot slitaupppaketkastaruntöppnanästaglömmabort....!
Detta är en jättefin start på julafton. Bara vi.
Sen efter lunch nångång ger vi oss iväg till den som har julafton. Oftast träffas vi strax innan Kalle Anka och börjar med glöggfika.
Äter alltid själva julmaten som kvällsmat 😊

#29 - - Helena B:

God mat och julsånger till bords, Kalle på tv, sällskapsspel och tända ljus och självklart julklappar :-) Mysigt och härligt med jul. Hoppas få överraska min faster med denna julklapp, Kraam

#30 - - Helena B:

Och min mailadress är fotohella@gmail.com

#31 - - Anna:

Tradition är att besöka kyrkogården och ge en julklapp till de döda. Vi uppmärksammar även Jesusbarnets födelsedag.

#32 - - Sara Källström:

Vi har många traditioner men en av dem finaste är den jag fått av min mormor.
Varje julafton dukar vi upp en extra dukning, alltså plats. Denna plats är för den som inte har någonstans att ta vägen på julafton eller helt enkelt är hungriga. Så det alltid finns en plats hos oss! Min mamma växte upp i Polen och under den tiden var det väldigt fattigt. Det hände varje jul att någon kom och knackade på och bad om att få lite mat. Nu för tiden i Sverige händer inte detta på samma sätt men jag minns att en änkegranne knackade på en jul och bara ville önska God Jul. Då bjöd vi självklart in honom till bords med oss!
Jag älskar denna tradition och jag hoppas mina barn kommer ta den vidare.!
Delar på fb: Sara Källström

#33 - - Sara B:

Vår tradition är att ge en liten julklapp på morgonen från tomten. Oftast en tidning :) sedan är det alltid Kalle Anka såklart!

#34 - - Stina Polvi:

Vi har många traditioner, som förändras lite vartefter barnen blir större...anpassas lite :) Grötfrukost med massa ljus och mys, som pågår tills alla åtta i familjen ätit klart är en härlig start <3 Även Jullmiddagen, som varar alldeles för länge, tills vi alla är så mätta så vi rullar fram....utan att det krympt på bordet :) Kalle Anka är ett måste och likaså Tomten. Men, det jag njuter mest av när dagen varit fylld av kärlek, skratt och bara att må så bra, tillsammans, är när jag får mig en varm kopp kaffe framför nån gammal repris på TV, tillsammans med en julstjärna (smördegsstjärna med plommonsylt) <3 BArnen tjattrat och skrattar och vi bara myser... <3 GodJul <3 !

#35 - - Fru P:

Min nya tradition som jag haft några år är faktiskt att släppa på måsten och inte stressa upp mig! Då blir alla runt omkring gladare 😃

#36 - - Carro:

Äter alltid gröt på morgonen, och sen har jag på "Mupparnas Julsaga" när jag gör mig i ordning, innan jag åker iväg till brorsan och hans familj för att kolla på kalle, & fika etc. gillar dom små traditionerna jag satt upp för mig själv, det får en verkligen att känna att det är jul!

#37 - - Linda:

Att äta julgröt och skinkmacka tillsammans med sonen på julaftons morgon, det är en av mina o hans traditioner :)

Något som både jag och tonårssonen håller hårt fast vid :)