Tips till Pokémon kalas, del 2

 
Testar alltid något nytt samma dag som kalaset är? Varför jag gör så det vet jag inte. Men det är en dålig vana. Så såklart vart jag stressad och spritsade hyfsat fort. Resultatet vart ju sådär som ni ser. Men väldigt uppskattade av barnen. Om man har lite mer tid på sig, så behöver man ju inte slafsa som jag gjorde ;) Panik spritsning körde jag då. Receptet kommer i från Fredriks Fika. Han gjorde så makalöst fina kakor och jag sparade receptet på en gång. Kanon till barnkalaset! Barnen älskade kakorna, dåligt spritsade eller ej! =)
 
TIPS!! Kolla hashtaggen #Pokemonkalas för en massa inspiration!
 
Hade jag hittat denna sida mycket tidigare, ja då hade jag pysslat till dessa. Sån enkel grej att använda till böckerna och så uppskattade med. Den enklaste skulle väl vara pokémonbollen, så man behöver ju inte göra den allra svåraste. Det finns massvis med instruktioner om hur du går till väga för att göra dessa. 
 
Välj några pokémons och be barnen att gissa vilka dom är. Jag hade koll på några av dessa, men barnen hade mer koll än vad jag trodde. Bra tidsfördriv! Dom kan stå och prata om det i evigheter med =) Vi satte den bara på en dörr och lät den sitta där hela kalaset.
 
Beroende på hur mycket pengar man vill lägga på kalaset, så går det såklart att hitta en uppsjö med prylar. Man kan beställa t shirtar att dela ut, ballonger att göra, hvuudbonader etc. Det enda som egentligen sätter stopp för ideérna är din fantasi. Jag tycker inte att ett roligt kalas måste vara ett dyrt kalas. Kan nog med säkerhet säga att det här kalaset som vi hade för Theo i helgen, var nog ett av dom billigaste, men även ett av dom mer lyckade!

Mina fina kommentarer
Postat av: Louice

Hej!
jag undrar hur du fick till gissabilderna?
med vänliga hälsningar
Louice

Svar: Hej! Jag har inte gjort dom själv. Men det går ju att ordna i tex photoshop. Man kan googla upp bilderna. Eller så kopierar du denna bild och försöker att skriva ut den. Jag använde inte denna på kalaset, då vi inte hann med det. Om du klickar på bilden så kommer du till den ursprungliga sidan så ser du även hur hon gjorde det =)
Hoppas att det går bra!! Lycka till!
Nina

2018-03-22 @ 16:09:22

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: