Mysdag med en massa julbak..

I lördags så hade vi en tjejdag här hemma. Freja har saknat sina kompisar som nu har börjat i skolan. Så jag bjöd hit dom på lite julmys. Dom pysslade en varsin krona med en massa bling bling på. Söta iklädda kronorna så bakade dom pepparkakor. Det vart ju en hel del, då jag hade köpt en massa deg, hah. Kanske lite för mycket deg. Men dom hade roligt. Gjorde en massa glasyr i olika färger, så dom spritsa för fulla muggar vill jag lova.

Dom rullade saffransbullar som dom fick med sig hem en del med. Ja plus pepparkakorna såklart. Dr oetkers glitterglasyr rekommenderar jag inte om dom ska tas hem inom en kort stund. Det tog nästan ett dygn för det att stelna här hemma. Beror ju såklart på hur mycket man tar med. Men barnen använder sällan saker med måtta.

Hade ordnat med en liten goodiebag med till dom. Inte märkvärdigt så. Men lite pysselgrejjer för att göra ett halsband, örhängen (med clips) och läppglans från Glitter, en pokeboll nyckelring, Hårsnoddar och rosa nagellack från Depend.

Var nöjda barn här hemma. Glada barn = Glad mamma. Bra lördag helt enkelt.
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: ahlens, depend.se, droetker, glasyr, glitter glasyr, glitter.se, pepparkakor, pepparkaksdeg, pokeball, pokemon, pyssel, åhlens