Julglögg på Junibacken

En kväll på Junibacken med familjen. Så himlans mysigt. Utanför stod granarna dekorerade fina. Röda mattan utrullad, och eld som värmde.

Mysigt att vara tillbaka på Junibacken. Vi har varit där flera gånger, men det var inte förrän nu som Freja hängde med på allt. Vart lite förvånad att hon inte mindes något innan. Men hon älskade  det nu. Sagotåget var riktigt spännande. Sen ha Theo med sig som prata om allt.

Vi bjöds på en julmiddag. Barnen fick pannkakor. En julmust på det och lite godis, så var barnens kväll gjord. På det var det ju självfallet en massa lek. En liten mysstund för att läsa sagor. Theo pratade med tomten med. Bra länge dessutom. Han som inte riktigt tror på tomten, som vet att nån bara klär ut sig. Galet misstänksam från början. Men den här tomten var ju riktig. Han hade skägg och verkade väldigt gammal. Det måste ju bara vara tomten. Tjoff sa det, så satt han i tomtens knä och rabblade upp allt mellan himmel och jord. Haha. Hoppas att tomten prickar in något av det där till julen.. ;)

Pettson och Findus spelade upp sin nya teater "
Pettson från julbesök". Den spelas enda fram tom den 8 januari. Men tyvärr så missade vi den. Barnen vart trötta efter skolan och förskolan. Så vi åkte hem strax efter 19. Men det var en riktigt mysig kväll.

Mina fina kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så mysigt

Svar: Jätte mysigt =)
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: