Missa inte Lakritsfestivalen i helgen!

Hur mycket lakrits kan man smaka under en pressvisning på två timmar? Svaret är, väldans mycket! hah. Alltså jag älskar lakrits.
 
I helgen går iaf Lakritsfestivalen av stapeln på Globen Annexet i Stockholm. Det är ett fullspäckat schema med en massa utställare. Här kan du förutom smaka och köpa Lakrits prova en massa andra aktiviteter. Det finns ansiktsmålning för barnen och Galaxa kommer att stå på scenen. Vi vuxna kan njuta av en lakritsmassage eller varför inte sätta oss ner i restauranngen för att avsmaka årets lakritsinspirerad trerättersmeny som är skapad av festivalkocken Douglas ”Lakritskocken” Spiik. Mumsig, jag lovar! Det finns även matlagningskurser, vilket är jätte roligt och inspirerande att gå på. Sen på scenen så kommer att det vara en massa roliga aktiviteter.
 
En liten höjdare för mig själv är ju att Manuela Kjeilen (känd från bloggen Passion for baking eller från tv från Baka med Manuela) kommer att vara på plats. Jag älskar ju hennes bakningsprogram och jag har även bakat en hel del från hennes recept. Så roligt! Hon kommer att stå på scenen både lör och sön kl 14. Jag kommer att sitta där då =)
 
Sen så ska ni självfallet vara med och rösta på Sveriges favoritlakrits 2016. Min röst kommer i år gå till Salmiakbollarna (från Ett skafferi/ett chokladeri) , som jag redan var galet kär i förra året, men som inte var nominerad. Men i år så är dom alltså det och prova den! Så god!
 
Ses på Lakritsfestivalen i helgen!!
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: Lakrits, annexet, choklad och lakrits, globen, manuela kjeilen, salmiakbollar